Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS

CVR. 44062828

Hostrups Have 60 – 1954 Frederiksberg C

e-mail: mail@mfk.dk

telefon 46354975

 

Betaling

Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron,
Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Der kan ligeledes betales med faktura. Denne sendes med bestillingen, hvor der er 30 dage netto fra forsendelsesdatoen.

 

Levering

Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Dog har butikken lukket mandage og forsendelserne vil derfor først blive sendt den følgende dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter.
Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark leverer ifølge reglerne for B post, da alle forsendelser bliver sendt som dette. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ‘rimelig tid’ efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelsen, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS Hostrups Have 60 1954 Frederiksberg C
Varereturnering foregår også til denne adresse

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail bestilling@mfk.dk. Du kan også kontakte os på telefon 46354975. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den egentlig i brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne i købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valgaf en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til din bank, hvorfor vi har behov for at du oplyser dit bankkonto og registreringsnummer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder, skal varen sendes til:

Mund- og Fodmalende Kunstnere ApS

Hostrups Have 60

1954  Frederiksberg C

Att. Returnering

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at kunne indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.

Personoplysningerne registreres hos Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på mfk.dk/butik/ er direktør Isabel Cebrian

 

Som registreret hos Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS, har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@mfk.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre/værge.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark APS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til
EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/od

 

Standardfortrydelsesformular

Hent standardfortrydelsesformular ved at klikke her.

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)