Hvem kan være med?

Alle, som har mistet brugen af deres hænder og maler ved at holde penslen i munden eller med tæerne, uanset race, tro eller hudfarve, kan blive optaget i Foreningen.

Foreningen har tre niveauer: stipendiat medlemmer, associerede medlemmer og fuldgyldige medlemmer. Størstedelen af kunstnerne optages først som stipendiater. For at holde den høje standard må kunstnerne opnå en ekspertise, som kan tilfredsstille det kritiske panel, som vurderer deres arbejder, før de anbefales til et højere niveau.

Bedømmelsespanelet består af Foreningens præsident eller hans/hendes stedfortræder fra Foreningens bestyrelse og to talentfulde og anerkendte ikke handicappede kunstnere.

Foreningen søger altid efter nye lovende talenter blandt handicappede. Fx følges der op på avisartikler, som fortæller om handicappede malere, som er ukendte af Foreningen. Foreningen er altid glad for at høre om potentielle nye medlemmer.

Stipendiater får en betydelig sum udbetalt til oplæring og deltagelse i kunstkurser.

Stipendiaternes arbejder gennemgås regelmæssigt indtil de opnår en standard, som berettiger dem til at blive associerede/fuldgyldige medlemmer.