Job som kunstner

Mund- og Fodmalende Kunstnere, MFK, i Danmark er altid på udkig efter nye kunstnere, der har lyst til at være en del af organisationens 800 kunstnere fra hele verden. Med et medlemskab af vores kunstnersammenslutning tilbydes den enkelte kunstner mulighed for at opnå økonomisk uafhængighed, ligesom der er mange kulturelle og sociale fordele forbundet med medlemskabet af den internatonale sammenslutning.

Potentielle medlemmer skal, som vores navn angiver, leve op til optagelseskravet om at være ude af stand til at bruge deres hænder.

Alle dem der opfylder dette krav, er meget velkomne til at ansøge om optagelse, uanset om de allerede er aktive og anerkendte kunstmalere eller om de søger mulighed for at udvikle deres kunstneriske færdigheder.

Ann Lund, der har været optaget som kunstner i MFK igennem en årrække, udtaler:

– For mig er det meget vigtigt, at MFK tilbyder de samme muligheder som et hvilket som helst andet job. MFK vurderer løbende vores arbejde som kunstnere, hvilket giver os mulighed for at vokse og udvikle vores kunstneriske færdigheder, ligesom vi har mulighed for at arbejde på både nationalt og internationalt plan.

– Jeg sætter meget stor pris på at arbejde i et internationalt kunstnermiljø, men i mindst lige så høj grad at indgå i forskellige sammenhænge og fortælle om MFKs arbejde.

Alle de ansøgninger, der matcher medlemskriterierne, bliver vurderet af MFK med henblik på at etablere den mest hensigtsmæssige ordning til at videreudvikle kunstneren. Se aktuelt stillingsopslag her.

Hvis du har brug for at vide mere om MFK, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 46 35 49 75. Du kan også sende en e-mail på mail@mfk.dk eller kigge forbi i vores butik i Sankt Pederstræde 39 i København.

Vi glæder os til at høre fra dig.