GDPR

Personerklæring for Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS

For Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS (MFK) – er din integritet vigtig. Hos os er dine data trygge. Du skal være klar over hvilke informationer vi henter og hvordan den hentes. Vi passer på dine data og bruger disse ansvarligt.

Alle oplysninger hos MFK bliver opbevaret på en sikker måde og er ikke tilgængelig for uvedkommende. VI behandler kun personoplysninger som er nødvendige for vores forsendelser. Vi bestræber os på at personoplysningerne til enhver tid er opdateret og korrekte.

Personoplysninger som behandles

Vi behandler personoplysninger strengt fortroligtog det sker i henhold til Persondatalovgivningen paragraf 11. MFK samler ikke personoplysninger ind som CPR-nummer eller oplysninger om personlige betalingskort. Du kan ved skriftlig henvendelse kræve indsigt i hvilke oplysninger som er registreret og hvordan disse benyttes jf. Personoplysningsloven paragraf 16 og 18. Se kontaktinformation nederst.

 

Vi er forpligtiget at ’vaske’ adresser på eksisterende kunder, før hver udsendelse. Det vi opbevarer på vores faste kunder er:

  • Fornavn, Mellemnavn, Efternavn (evt. firmanavn med kontaktperson)
  • Gadenavn, postnummer og by
  • Betalingshistorik

 

Vores kundeforsendelser er: Forårskort, Julekort og Kalender. Vores tre årlige forsendelser sendes i foråret og efteråret.

Ingen modtager er registreret i vores kunderegister før de betaler. Ved betaling registrer vi dit samtykke, hvis ikke du giver modsat besked.

 

Når du betaler for vores udsendelser, vil du modtage kort og/eller helt uden købe- opbevarings- eller returpligt.

Vi markedsfører os kun på denne måde via Bladkompagniet 8DM) og dette er et gratis tilbud uden nogen forpligtigelser. Du kan når som helst specificere hvilke produkter du ønsker/ ikke ønsker eller afmelde dig vores forsendelser.

Hvis ikke vi har registreret nogen aktivitet på dig i fem år, vil du bliver fjernet fra vores kundesystem.

 

MFK køber tilgængelige adresser, når vi sender til potentielle kunder. Dette er adresser som er tilgængelige i det offentlige system og som ikke er registreret på Robinsonlisten.

Hvordan modtager MFK information?

Vi modtager oplysninger gennem forsendelse oplysninger via køb på vores hjemmeside, forsendelsesoplysninger via vores bestillingsseddel, samt tilkøb af adresser via tredjepart.

Formålet med information som indhentes er for at kunne:

  • Give tilgang til vores kunder
  • Sende relevant information/produkt
  • Tilbyde nye produkter

 

Privatliv, net baseret behandling af personoplysninger.

Privatlivserklæringen gælder for MFK. MFK er behandlingsansvarlige for personoplysninger som registreres på vores hjemmeside, samt i vores kunderegister. For vores leverandører af adresser, giro og distributører gælder egne databehandlingsaftaler. Tag kontakt til os for yderligere information vedr. vores leverandører.

 

Hvordan opbevares oplysningerne:

Oplysningerne fra udfyldt skema på mfk.dk, indbetalinger, mail-post, brev og/ eller telefon bliver opbevaret i vores kunderegister. Ved et aktivt kundeforhold opbevares dine data, opbevares dine data så længe det er nødvendigt for at give dig den service du har krav på.

Du kan til enhver tidbede om indsigt, ændring, eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktioner, inkl. Kontakt og firmaoplysninger i fem år.

Ved bestillinger på hjemmeside/bestillingskort, kan du skrive information. Denne information identificere dig som bruger i form af fuldt navn, adresse, og evt. e-mail. Al information bliver opbevaret sikkert og bliver kun benyttet i tilknytning til din bestilling. Som en følge af din ordre, er det det muligt vi har brug for at kontakte dig via e-mail eller telefon, for at besvarer dig.

Vi sælger aldrig dine oplysninger til anden part.

For at kunne tilbyde vores tjenester, som f.eks. netbutik/butik har vi brug for informationer om dig. Denne kan gives til os på følgende måder:

 

  • Ved ekstra bestilling, enten per tlf., e-mail, brev eller bestillingskort. NB! Ekstra bestilling er for i øvrigt betalingspligtigt.
  • Du laver en bestilling i vores netbutik og vælger faktura som betalingsmåde
  • Du kontakter vores hjemmeside, per tlf., e-mail

Hvordan slettes oplysningerne?

Information slettes på opfordring ved at kontakte os på e-mail, via vores hjemmeside, eller på telefon 46354975 (tirsdag-fredag mellem 10-17). Har du ikke købt, bestilt eller været i kontakt med os, bliver adressen fjernet efter fem år, hvis ikke andet er aftalt.

Udlevering af information til tredjepart?

Personoplysninger deles ikke med udenforstående tredjeparter, men MFK kan bruge underleverandører til at levere hele eller dele af hjemmesiden eller forsendelserne. Sådanne underleverandører kan behandle personoplysninger på vegne af MFK og der ligger altid en databehandlingsaftale til grund ved samarbejdet med tredjepart.

Vi sælger aldrig dine personoplysninger videre.

Webanalyse og brug af informationer (cookies)

Ved at benytte www.mfk.dk accepterer du at Mund- og Fodmalende Kunstnere I Danmark ApS behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til vores data- og cookie politik. VI benytter cookies på vores hjemmeside for at gøre muligt at gennemfører en handel og for at gøre handelsoplevelsen så god som muligt for dig.

Cookies er en lille tekstfil som gives og lagres på din maskine når du åbner en net side. Informationskapslen bruges f.eks. til at lagre log-in detaljer, huske handlekurv i netbutikken eller registrere om du bevæger dig rundt på hjemmesiden.

Informationskapslerne kan være nyttig både for dig og for MFK. MFK kan tilpasse tjenesten ud fra disse informationer. For dig kan vil besøget blive mere brugervenligt og tilpasse.. Informationer givet over nettet er dit ansvar.

Databrud

Vi ser alvorligt på sikkerhedsbrud og lækage. Ved mistanke om databrud fra Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS interne servere eller eksterne partnere iværksættes tiltag som skal sikre vores kunder og brugere på bedst mulig måde.  Dette indebærer blandt andet at afdække omfang af mulig lækage/brud, melde til alle berørte samt melde dette til datatilsynet inden 72 timer. Hvis du har mistanke beder vi dig tage kontakt til os med det samme.

Rettigheder

Som kunde hos Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS har du ret til at kræve indblik i de personoplysninger som vi har om dig og hvordan de behandles. Du kan også kræve ændring eller sletning af personoplysningerne i henhold til lovgivning.

Hvis du mener at MFK ikke har overholdt dine rettigheder har du ret til at klage til den aktuelle myndighed. Dette gøres ved at sende en klage til Datatilsynet. Kontaktinformationen er tilgængelig på www.datatilsynet.dk

Kontaktinformation til Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS er:

Mund- og Fodmalende Kunstnere i Danmark ApS, Sankt Peders Stræde 39, 1453 København K

Databeskyttelsesansvarlig: Stine Karlsen

Venligst tag kontakt til os på e-mail

mail@mfk.dk

eller telefon 46354975 hvis du skulle have nogle spørgsmål