MFK i Danmark

Det danske forlag, Mund- og Fodmalende Kunstneres Forlag ApS (kendt som MFK) har siden starten ligget i Roskilde. I begyndelsen under navnet Selv-Virke. Det blev imidlertid ændret for at komme til at ligne navnene på de andre forlag rundt omkring i verden. Siden 1970 har forlaget haft adressen Hersegade 22, og nu er vi i 2013 flyttet til adressen Sankt Peders Stræde 39 i København. Det ledes af ikke-handicappede medarbejdere ansat af kunstnere.

I øjeblikket er der fire danske kunstnere. To fuldgyldige medlemmer og to stipendiater. Det ene af de danske medlemmer er medlem af Foreningens bestyrelse.

Hvert år til jul trykkes en serie nye kort, gavemærker og kalendere, og om foråret kort og brevark.

De bliver sendt direkte til kunderne som direct mail. Til jul sendes desuden en mindre pakke til mennesker, som ikke allerede er på kundelisten, for at se om de er interesserede i at købe den. I det vedlagte brev gøres det klart, at modtageren ikke er forpligtet til hverken at købe eller returnere kortene. Samtidig tilbydes en række andre varer fx børnebøger, fødselsdags- og adressebøger, gavepapir, reproduktioner og puslespil af vores danske kunstnere.